Er kloakken blevet mør, så ring til Stampe-MiniEntreprenør.​

​Autoriseret kloakmester

Kvalitetsbevidst arbejde

Konkurrencedygtige priser

Belægningsarbejde tilbydes af kvalitetsbevidst firma

​Skal du have udført en form for belægningsarbejde? Så kan du med fordel kontakte Stampe-MiniEntreprenør for professionel hjælp. Vi er et kompetent kloakfirma med mange års erfaring på området, og derfor kan vi også hjælpe dig. Vi servicerer primært kunder i områderne Lunderskov, Vejen, Kolding og Vamdrup, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Der er flere gode grunde til at få professionel hjælp til belægningsarbejde - især hvis du ikke selv har erfaring på området. Vi garanterer dig nemlig kvalitetsløsninger, som både er flotte og veludførte. Dette gælder, uanset hvilken opgave du skal have løst. 

Vi har brede kompetencer inden for belægningsarbejde

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at udføre mange forskellige former for belægningsarbejde. Uanset om du skal have løst en større eller mindre opgave, så kan vi med andre ord varetage den for dig. Du må derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp.

Vi sætter altid kundens individuelle behov og ønsker i centrum for vores arbejde. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med den pågældende kunde, hvorefter vi sammensætter en løsning, der imødekommer alle behovene.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder​ for belægningsarbejde

Skal vi udføre belægningsarbejde for dig til attraktive priser, så kan du med fordel kontakte os med det samme. Vores kompetencer er alsidige, og derfor kan vi løse enhver opgave. VI har mange tilfredse kunder fra bl.a. Lunderskov, Fredericia, Kolding og Vejen.

Kontakt os på telefon: 21 96 14 97​ eller på mail: s-m-e@s-m-e.dk. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med dit belægningsarbejde!

Kontakt os

Stampe - MiniEntreprenør

CVR:32404111

​Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

Autoriseret kloakmester​