​Autoriseret kloakmester

​Professionelt og kvalitetsbevidst arbejde

​Konkurrencedygtige priser

Er kloakken blevet mør, så ring til Stampe-MiniEntreprenør.​

Entreprenør med fokus på kvalitet

Stampe-MiniEntreprenør blev stiftet af Jan Stampe i 2011, og vi er et entreprenørfirma med mange års erfaring inden for både kloak- og en entreprenørbranchen. Som entreprenør sætter vi os i kundernes sted og udfører altid en given opgave med hjertet på det rette sted og med en kvalitet i top.

Vores firma har hovedsæde i Lunderskov ved Kolding, og derfor indkredser vi også vores arbejdsopgaver til dette område. Vi udfører derfor opgaver i nærheden af Kolding, Vejen og Fredericia – altså hele Trekantsområdet.

Vi udfører alle former for entreprenøropgaver

Vi mener, at man som entreprenør altid skal have en målsætning. Uden en målsætning har man ikke noget at stræbe efter. 

Hos Stampe-MiniEntreprenør er vores målsætning at være en entreprenør, der udfører alle former for opgaver på en hurtig, professionel og kvalitetsbevidst måde. Vores arbejde skal være servicemindet, og derudover stræber vi efter at tilbyde konkurrencedygtige priser.

​​​Kontakt din lokale entreprenør idag

Har I brug for en entreprenør nær Trekantsområdet, så har du fundet den helt rigtige. Vi lægger vægt på et godt udført arbejde, som vi kan være stolte af – en sikkerhed for alle vores kunder. Ring til os på 21 96 14 97. Ønsker I at kontakte os på skrift, kan I udfylde vores online kontaktformular her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Stampe - MiniEntreprenør

CVR:32404111

​Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

Autoriseret kloakmester​