​Autoriseret kloakmester

​Professionelt og kvalitetsbevidst arbejde

​Konkurrencedygtige priser

Er kloakken blevet mør, så ring til Stampe-MiniEntreprenør.​

Rottebekæmpelse - Hurtig og effektiv

Hos Stampe-Minientreprenør udfører vi rottebekæmpelse, og vi gør alt for at hjælpe, hvis der skulle være rotter i boligen. Uanset om det er en bolig til beboelse eller ej, er det vigtigt at få taget hånd om rotteproblemet. 

Vi sørger for at foretage en hurtig og effektiv rottebekæmpelse, og vi går altid grundigt til værks. Drejer det sig om et område, hvor børn eller kæledyr skal færdes, mener vi, at det er særligt vigtigt, at man bekæmper rotterne, da børn eller dyr ikke umiddelbart vil kunne se faren.

Rotteskader i hjemmet?

Rotter betegnes som et skadedyr, netop fordi de gør skade. Uden den rette rottebekæmpelse kan udyret gnave deres vej ind og ud af boligens isolering eller kælderrum. Det kan være en ærgerlig erkendelse at acceptere, at man har rotter i sit hjem, men heldigvis er der nemme måder at bekæmpe dem på. Vores effektive rottebekæmpelse efterlader Jeres hjem i skønneste orden igen, og vi går ubemærket til værks.

8 tegn på at man har brug for bekæmpelse af rotter

Der er nogle helt karakteristiske træk, der gør sig gældende, når man har rotter. Først og fremmest må vi opfordre til, at man selvfølgelig bruger sin sunde fornuft, inden man går i gang med en rottebekæmpelse. Hører man en lyd en enkelt gang, kan man eventuelt vente lidt med at frygte, at man har rotter.

Nedenfor finder du otte typiske tegn på de ubudne skadedyr, og lyder ét eller flere af dem bekendte, skal du ikke tøve med at ringe til os – Så foretager vi en effektiv rottebekæmpelse.​

Tegnene tæller blandt andet:​

  • Kradselyde i vægge eller gulve
  • Ekskrementer der er 10-14 cm. lange
  • Karakteristisk lugt af ammoniak for eksempel under skabe
  • Skader enten i træ eller plast
  • Ødelagt fødevareemballage med bidemærker
  • Reder med stof- eller avisstrimler ved varme, skjulte steder
  • Løbegange i haven, under komposten eller under havebelægning

​Det er en alvorlig sag med skadedyr nær hjemmet, og mange føler ofte et stort ubehag ved at vide, at rotterne er i nærheden. Efter mange års erfaring ved vi, at mange kan føle sig utrygge i eget hjem af ren og skær frygt for rotterne, og derfor ønsker vi at hjælpe Jer på den bedste måde med vores effektive rottebekæmpelse.

Skal vi hjælpe med rottebekæmpelsen?

Ønsker I, at vi skal hjælpe Jer med at bekæmpe rotteproblemet, står vi naturligvis klar. Vi rykker gerne hurtigt ud nær området omkring Kolding, Vejen og Fredericia, og vi sikrer en hurtig, effektiv og professionel rottebekæmpelse. 

Kontakt os endelig for rottebekæmpelse på:

Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Stampe - MiniEntreprenør

CVR:32404111

​Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

Autoriseret kloakmester​