Er kloakken blevet mør, så ring til Stampe-MiniEntreprenør.​

​Autoriseret kloakmester

Kvalitetsbevidst arbejde

Konkurrencedygtige priser

Rottebekæmpelse og rotteskader klarer vi hurtigt og effektivt

Skal du bruge hjælp til rotteskader?

Har du mistanke om, rotteskader i din kloak? Så bør du reagere hurtigst muligt. Hos Stampe-Minientreprenør udfører vi rottebekæmpelse samt rottesikring, og vi gør alt for at hjælpe, hvis der skulle være rotter indendørs eller udendørs i boligen. Vi dækker primært kunder i og omkring Kolding, Lunderskov, Vejen og Vamdrup, men vi står også til rådighed hos kunder i de omkringliggende områder.

Uanset om det er en bolig eller ej, er det vigtigt at få taget hånd om rotteproblemet. Vi sørger for at foretage en hurtig og effektiv rottebekæmpelse, og vi går altid grundigt til værks. Drejer det sig om et område, hvor børn eller kæledyr skal færdes, mener vi, at det er særligt vigtigt, at man bekæmper rotterne, da børn eller dyr ikke umiddelbart vil kunne se faren.​

Det er vigtigt at få ordnet sine rotteskader

Rotter betegnes som skadedyr, fordi de gør skade. Uden den rette rottebekæmpelse og opsætning af rottespære, kan udyret gnave sig ind og ud af boligens isolering eller kælderrum. Man bør ikke acceptere, at man har rotter i sit hjem, og heldigvis er der nemme måder at bekæmpe dem på. Vores effektive rottebekæmpelse efterlader dit hjem i skønneste orden.

8 tegn på, at man har brug for hjælp

Der er nogle helt karakteristiske træk, der gør sig gældende, når man har rotter. Først og fremmest må vi opfordre til, at man selvfølgelig bruger sin sunde fornuft, inden man går i gang med at ordne en rotteskade.

Nedenfor finder du otte typiske tegn på de trælse skadedyr, og kan du nikke genkendende til et eller flere af dem, skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi står klar til at bekæmpe rotter på loftet, i kælderen eller andre steder i dit hjem.

Tegnene tæller bl.a.:

  • Kradselyde i vægge eller gulve
  • Ekskrementer, der er 10-14 cm lange
  • Karakteristisk lugt af ammoniak, for eksempel under skabe
  • Skader i træ eller plast
  • Ødelagt fødevareemballage med bidmærker
  • Reder med stof- eller avisstrimler
  • Løbegange i haven, under komposten eller under havebelægning

Det er en alvorlig sag med skadedyr i eller ved hjemmet, og mange føler ofte et stort ubehag ved at vide, at rotterne er i nærheden. Efter mange års erfaring ved vi, at mange kan føle sig utrygge i eget hjem af ren og skær frygt for rotterne, og derfor ønsker vi at hjælpe vores kunder på den bedste måde med vores effektive rottebekæmpelse.

​Skal vi hjælpe med rottebekæmpelse og kloakservice? Kontakt os i dag!

Ønsker du, at vi skal hjælpe dig med dine rotteskader, står vi naturligvis klar. Vi rykker gerne hurtigt ud, og vi sikrer en hurtig, effektiv og professionel bekæmpelse af rotter og mus hver gang. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

​Vi kan kontaktes på telefon 21 96 14 97 eller på s-m-e@s-m-e.dk. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med dine rotteskader!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Stampe - MiniEntreprenør

CVR:32404111

​Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

Autoriseret kloakmester​