Er kloakken blevet mør, så ring til Stampe-MiniEntreprenør.​

​Autoriseret kloakmester

​Professionelt og kvalitetsbevidst arbejde

​Konkurrencedygtige priser

Slamsugning tilbydes af professionelt firma

Er du på udkig efter en autoriseret kloakmester, der tilbyder slamsugning hos både private kunder og erhvervskunder? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Stampe-MiniEntreprenør har vi en slamsuger til rådighed, som er gavnlig i mange forskellige situationer. Vi hjælper oftest kunder fra Lunderskov, Vejen, Kolding og Fredericia, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt kloakfirma med mange års erfaring med slamsugning. Derfor kan vi løse mange forskellige kloakproblemer hos alle slags kunder. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så står vi med andre ord klar til at varetage den.​

Hvad koster en slamsuger?

Den nøjagtige pris på en slamsuger afhænger af opgavens type og omfang. Uanset hvad kan du dog forvente at modtage konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med os. Derudover kan du forvente, at vi er et professionelt og kvalitetsbevidst firma, der leverer veludførte og holdbare løsninger til den aftalte tid.​

Vi er alle veluddannede, hvilket betyder, at vi kan give dig en god og meget kvalificeret service på eksempelvis slamsugning. Hvis du oplever problemer med din kloak, er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner at trække på.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere om slamsugning

Skal vi udføre slamsugning hos dig? Så kontakt os gerne med det samme for et godt tilbud. Vi kan kontaktes på telefon: 21 96 14 97 eller på mail: s-m-e@s-m-e.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at få alting til at løbe hurtigere rundt med din slamsugning. 

Kontakt os

Stampe - MiniEntreprenør

CVR:32404111

​Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

Autoriseret kloakmester​