Er kloakken blevet mør, så ring til Stampe-MiniEntreprenør.​

​Autoriseret kloakmester

Kvalitetsbevidst arbejde

Konkurrencedygtige priser

Professionel slamsugning for private og erhverv

Er du på udkig efter en autoriseret kloakmester, der tilbyder slamsugning hos både private kunder og erhvervskunder? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Stampe – MiniEntreprenør har vi en slamsuger til rådighed, der er gavnlig i mange forskellige situationer. Vi hjælper med slamsugning, højtryksspuling, kloakering og andet kloakservice for kunder i Lunderskov, Vejen, Kolding, Vamdrup og mange andre nærliggende områder.

Vi er et professionelt kloakfirma med mange års erfaring i at arbejde med slamsuger. Derfor kan vi løse mange forskellige kloakproblemer hos alle slags kunder – også akut som døgnvagt, hvis det er nødvendigt. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, står vi klar til at varetage den.

Priser for arbejde med slamsuger

Den nøjagtige pris for arbejde med slamsuger afhænger af opgavens type og omfang. Uanset hvad kan du dog forvente at modtage konkurrencedygtige priser, når du vælger os som din samarbejdspartner. Derudover kan du forvente, at vi er et professionelt og kvalitetsbevidst firma, der leverer veludførte og holdbare løsninger til den aftalte tid.

Vi er alle veluddannede, hvilket betyder, at vi kan give dig en god og meget kvalificeret service på for eksempel slamsugning og belægningsarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hør mere om mulighederne for slamsugning

Skal vi udføre slamsugning hos dig? Så kontakt os gerne med det samme for et godt tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os

Stampe - MiniEntreprenør

CVR:32404111

​Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

Autoriseret kloakmester​