​Autoriseret kloakmester

​Professionelt og kvalitetsbevidst arbejde

​Konkurrencedygtige priser

Er kloakken blevet mør, så ring til Stampe-MiniEntreprenør.​

Tv-inspektion med professionelt udstyr

Hos Stampe-MiniEntreprenør udfører vi tv-inspektion af huskloak med professionelt kameraudstyr.

En tv-inspektion vil kort sagt sige, at vi foretager en inspektion af private kloakker. Med en tv-inspektion forebygger og lokaliserer man problemer og skader via et kamera, der føres ned i kloakken. Kameraet tager still-billeder, som vi bruger til at vurdere, om kloakken fungerer optimalt, eller om der er et problem, som eventuelt skal klares.

Fordelen med en tv-inspektion er, at man kan komme til i ellers utilgængelige konstruktioner, og kameraet kan også føres direkte ind i kloakledninger.


Dokumentation ved forsikringssager

Forsikringssager er ikke altid lige sjove, og derfor vil vi gerne hjælpe, der hvor vi kan. Er der opstået en sag i forhold til en kloakledning, eller skal I have bevist, hvordan status med Jeres kloak er, kan vi hjælpe med en tv-inspektion.

Vi kan med vores udstyr komme ud og tage nogle billeder af jeres kloak, som I derefter kan bruge enten ved en eventuel forsikringssag, eller I kan bruge billederne til en kvalitetssikring eller årlig dokumentation.

Med en tv-inspektion kan vi lokalisere problemer eller skader og hjælpe Jer til at udbedre dem, før skaden udvikler sig og for alvor koster mange penge.​

​Skal vi foretage en tv-inspektion hos Jer?

Ønsker I en professionel tv-inspektion, så kontakt os endelig. Vi hører også gerne fra Jer, hvis I blot ønsker at høre nærmere om priser, procedure eller andet. Vi opererer primært i området nær Kolding, Vejen og Fredericia.

Ring til os på: 21 96 14 97

Alternativt kan I udfylde vores online kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Stampe - MiniEntreprenør

CVR:32404111

​Telefon: 21 96 14 97

E-mail: s-m-e@s-m-e.dk

Autoriseret kloakmester​